Alianțe strategice

Parteneriate și Colaborări

Cui ne adresăm?

NeoDaciada se adresează unui spectru larg de clienți

Ne adresăm unui spectru larg de clienți, inclusiv instituțiilor de învățământ, primăriilor, companiilor de construcții, cluburilor sportive, administrațiilor locale, dar și persoanelor fizice în scopul furnizării de echipamente de calitate care susțin dezvoltarea sportivă la toate nivelurile.

Instituții de învățământ și cluburi sportive

Calitate și siguranță în fiecare echipament

Colaborăm cu școli, grădinițe și universități pentru a oferi soluții care să promoveze activitatea fizică și să încurajeze un stil de viață sănătos în rândul elevilor și studenților.

De asemenea, lucrăm strâns cu administrațiile locale și primăriile pentru a moderniza și dezvolta infrastructura sportivă în comunități.

Pentru cluburile sportive, NeoDaciada furnizează echipamente de calitate superioară, contribuind la crearea unor medii propice antrenamentelor și competițiilor.

În ceea ce privește infrastructura sportivă, suntem parteneri de încredere pentru constructori, arhitecți și proiectanți, oferind soluții personalizate și eficiente.

Colaborăm pentru un viitor mai bun!

Indiferent de tipul de client sau de proiect

Ne dedicăm să oferim servicii și produse care să îndeplinească cele mai exigente standarde de calitate și să contribuie la promovarea unui stil de viață sportiv activ și sănătos.

Scroll to Top

Solicită o ofertă de preț