Despre Noi
NeoDaciada este o companie înființată în scopul susținerii și dezvoltării activităților sportive din România.


Suntem specializați în producția, dezvoltarea, inovarea și instalarea de echipamente, aparatură sportivă și accesorii  pentru uz școlar, competițional, de antrenament:

·         Aparatura și echipamente sportive indoor și outdoor, pentru școli, cluburi, săli de fitness, colectivități locale  și companii. 

·         Accesorii sportive  pentru atletism, fotbal, baschet, handbal, volei, tenis și fitness. 

·         Echipamente auxiliare pentru săli de sport: tribune fixe și pliabile, vestiare, pardoseli, tabele electronice de scor, cortine separatoare șamd.

·         Consultanță, proiectare și design pentru alegerea soluției și produsului optim.


Clienții noștrii beneficiază de oferte excepționale și de produse de calitate superioară, toate la cel mai bun raport calitate/preț.
Avem capacitatea tehnică și know how-ul necesar pentru a derula cu success proiecte de dotări și modernizări săli de sport și baze sportive, oferindu-le clienților produse, soluții și servicii care acoperă întreaga paletă de sporturi.
Produsele noastre respectă cele mai noi norme europene , calitatea produselor fiind prioritatea numărul unu. Gestionăm comenzile cu profesionalism și onorăm comenzile cu promptitudine maximă.

Nimic nu îl epuizează și nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă“ 
                                                                                                                                                        Aristotel