Facem sport!

Descoperă NeoDaciada

Pasiunea noastră, performanța ta!

NeoDaciada este o companie dedicată susținerii și dezvoltării activităților sportive din România.

Cu o vastă experiență în producția, dezvoltarea, inovarea și instalarea echipamentelor sportive, ne angajăm să furnizăm soluții de cea mai înaltă calitate pentru uz școlar, competițional și de antrenament.

Angajamentul nostru

Calitate și siguranță în fiecare echipament

La NeoDaciada, suntem dedicați să oferim echipamente sportive de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a susține și îmbunătăți experiența sportivă a fiecărui practicant.

Indiferent dacă sunteți un sportiv de elită sau un începător entuziast, ne dorim ca toți oamenii pasionați de sport să se bucure de acces la echipamente de calitate, motiv pentru care ne angajăm să furnizăm echipamente sigure, fiabile și durabile, care să vă ajute să obțineți performanțe remarcabile în fiecare activitate sportivă.

Hala de producție.
Inima inovației noastre

Garanția conformității produselor NeoDaciada cu standardele clientului

Hala de producție este locul unde talentul și devotamentul echipei noastre transformă materialele premium în echipamente sportive de top. 

Aici, specialiștii noștri lucrează cu pasiune și atenție la detalii pentru a crea produse durabile, stabile și calitative, în conformitate cu standardele exigente ale clienților.

Inovație în dotări și echipamente sportive

Echipamente pentru orice tip de sport

NeoDaciada pune la dispoziția clienților soluții complete pentru dotarea și modernizarea sălilor și terenurilor de sport, precum și echipamente destinate sporturilor de echipă și individuale.

Produsele noastre sunt concepute pentru a răspunde celor mai exigente cerințe, fie că este vorba despre echipamente pentru baschet, gimnastică, volei sau mobilier pentru vestiare.

Expertiză și consultanță

NeoDaciada oferă și consultanță, proiectare și design pentru a alege soluțiile și produsele optime.

Cu capacitatea tehnică și know-how-ul necesar, derulăm cu succes proiecte de dotări și modernizări ale sălilor de sport și bazelor sportive, asigurând respectarea celor mai recente norme europene din domeniu.

Scroll to Top

Solicită o ofertă de preț